Платформа за събиране на дарения

За нас

Ние вярваме, че има много хора с добри сърца. Това, че сега сте тук, Ви прави точно такъв човек.

 

„Дарители България“ е платформа, която обединява различни благотворителни кампании на едно място. Тук можете както да направите дарение, така и да потърсите подкрепа.

На https://dariteli.bg можете да се обърнете към хората, които имат желание да бъдат полезни и да Ви помогнат в борбата с болестта, а ние ще помогнем за разпространяването на молбата Ви.

Ако пък желаете да станете дарител, тук можете да откриете актуалните ни кампании и да изберете онази, за която искате да направите дарение.

Платформата ни има една-единствена цел: да подпомага онези, които се нуждаят от финансова и от морална подкрепа.

Нашата печалба е в това, да довеждаме кампаниите докрай и да успяваме да радваме всички онези, за здравето на които се опитваме да се борим.

За да можем да развиваме „Дарители България“ и за да можем да помагаме на възможно най-много хора, разчитаме на спонсори и на рекламни карета в сайта. Това е начинът, по който съществуваме. Затова не взимаме дори и стотинка от направените дарения по кампаниите.

Пълната прозрачност при управлението на дарените суми е приоритет за нас, затова актуализираме и публикуваме всеки дарен, и сътветно, използван лев, за всяка една кампания на платформата ни.

1.jpg

За фондацията

Кои сме ние

Фондация „Дарители България“ е неправителствена организация, създадена в подкрепа на болни и нуждаещи се деца, възрастни хора, домове за сираци и приюти.

Виж правна информация

 

2.jpg

Нашата мисия

С помощта на всички вас, да дарим усмивка на онези, които имат истинска нужда и са в затруднено положение.

Искаме да подадем ръка на хората, които се борят за живота си. Да подобрим местата, на които те прекарват свободното си време и да върнем надеждата им за един по-добър живот.

3.jpg

Нашите виждания

Желаем да осигурим платформа, за да може възможно най-лесно да се осъществява връзката между хората, които имат желание да помагат, и онези, които имат нужда от помощ.

Мечтаем да върнем радостта там, където вече я няма.

Често задавани въпроси

"Дарители България" служи за събиране на дарения, за различни кампании, с цел подпомагане на хора, изпаднали в тежка ситуация.

След като си изберете кампания, за която да дарите, ще откриете бутон „Дари“. После избирате някой от възможните методи за дарение. Това е.

С цел да предпазим дарителите от злоупотреби, всяка кампания се преглежда и одобрява предварително от екипа ни. Можете да се свържете с нас, като ни изпратите въпросите си на https://dariteli.bg/contacts.

Всички събрани средства се изплащат за целите на дадената кампания. За създаването на рекламни материали и за заплащането на такси (за системи, като PayPal, EasyPay или E-Pay), сумата за тях, но не повече от 5% от събраното, се приспада.

Партньорите ни помагат да достигнем до по-голяма аудитория, като разпространяват различни кампании, както и като популяризират самата платформа. Колкото повече партньори, толкова по-успешни ще бъдат кампаниите.

Тъй като имаме различни разходи по поддръжката на фондацията, ние се нуждаем от спонсори. Те ни помагат за цялостното разрастване на работата на екипа ни. Истината е, че без тях, ние не можем да съществуваме.

Изплащаме даренията, когато се натрупат суми над 1000 лева или когато бъде събрана цялата необходима сума по дадена кампания. Правим го с цел, да бъде избегнато плащането на излишни банкови такси.

Ние нямаме финансова изгода. Затова разчитаме на спонсорите си. Чувстваме, че сме спечелили, тогава, когато кампаниите ни завършват успешно. Когато успяваме да върнем нечия изгубена надежда. И когато зарадваме някого с добрата новина, че хората са откликнали на молбата му.

Всички платежни системи, различни от директен банков превод*, имат такси. Те често са между 1% и 3% от дарението, като се удържат от дарените суми. (*В зависимост от условията на някои банки, те могат да слагат такси.)

Ние не сме магьосници, нямаме вълшебна пръчка...

НИЕ ПРОСТО МОЖЕМ ДА ПОМОГНЕМ ЗА ЕДИН ПО-ДОБЪР ЖИВОТ

Тази платформа има за цел да подпомога за различни кампании - от построяването на игрище за вашите деца, до борбата за живота на едно дете! Станете наши партньори или спонсори за да можем да подарим повече щастливи моменти, когато те са най-необходими!

Станете партньор Станете спонсор