Фирма Ай Ти Дев Про дарява 20% от печалбата си!

Фирма Ай Ти Дев Про дарява 20% от печалбата си!

Фирма Ай Ти Дев Про се занимава с изработката на професионални уеб сайтове и системи.

Те обещаха да даравят 20% от тяхната печалба!

Благодарим Ви!

 

Използвайки техните услуги, Вие не само, че ще получите професионален уеб сайт, но и ще помогнете за една добра кауза, като спасяването на човешки животи!

 

Последни новини

Когато даряваш (Не просто помагаш)

Когато даряваш (Не просто помагаш)При даряването не става въпрос само за подпомагането на индивидуални каузи и идеи, или за спасяването на човешки животи. Набирането на средства има силата да променя света и да го прави едно много по-добро място.

Остави следа и се гордей с това (6 Положителни примера)

Остави следа и се гордей с това (6 Положителни примера)Доброволчеството трябва да се превърне в норма. Този, който има нужда от помощ, я получава, а онзи, който му помага, получава безкрайна признателност, уважение и лично удовлетворение.

Как можеш да направиш живота по-добър? (7 Идеи)

Как можеш да направиш живота по-добър? (7 Идеи)Всъщност, това, да бъдеш добър човек, се крие в малките неща. В това, как контактуваш с другите хора, как вършиш работите, с които си се захванал, как се отнасяш към заобикалящата те среда и природата. Не е от значение, колко власт имаш или колко човека контролираш.

Защо да правиш дарения? (6 Причини)

Защо да правиш дарения? (6 Причини)Поради една или друга причина, не всички имаме равни възможности и не всички можем да си набавяме така необходимите ни парични средства.

Събрани средства от магазин 300 през Юли

Събрани средства от магазин 300 през Юли<p>Благодарим на верига магазини &quot;Триста&quot;, гр. Варна за огромного съдействие.</p> <p>Събраните средства в подкрепа на малкия Жан от 15 обекта в гр. Варна са на стойност 2120.20 лв.</p>

Фондация “ДАРИТЕЛИ БЪЛГАРИЯ” 2020. Всички права запазени

x
Този сайт използва бисквитки. Съгласен съм