Какво ново се случи през Април, 2018г.

Какво ново се случи през Април, 2018г.
Измина една силна седмица за нашата фондация.
 
3 фирми изявиха желание да ни съдействат с разпространението на нашите каузи.
 
Кандидатвахме за финансиеране по програма, която подпомага фондации като нашата - надяваме се, че ще бъдем одобрени, като по този начин, ще можем да помогнем на много повече хора.
 
Скоро стартираме благотворителния магазин.
Дариха ни над 100 бр. дрехи - блузки, рокли, якета, дънки, обувки и др.
 
Имаме дори бални рокли и официални обувки които ще бъдат предоставени при нужда.
 
Нядяваме се през новата седмица да успеем да стартираме официално базара и всеки да може да поръча или получи безплатно от нашите дарени дрехи.
 
Благодарим на всички за помоща която ни оказвате.
Нямаше да се справим без Вас!

Последни новини

Иновации в здравеопазването (6 Нововъведения)

Иновации в здравеопазването (6 Нововъведения)Здравеопазването е част от живота ни, която спешно се нуждае от иновации. Сблъскваме се с постоянно покачващи се цени и с не особено задоволителни резултати...

Когато даряваш (Не просто помагаш)

Когато даряваш (Не просто помагаш)При даряването не става въпрос само за подпомагането на индивидуални каузи и идеи, или за спасяването на човешки животи. Набирането на средства има силата да променя света и да го прави едно много по-добро място.

Остави следа и се гордей с това (6 Положителни примера)

Остави следа и се гордей с това (6 Положителни примера)Доброволчеството трябва да се превърне в норма. Този, който има нужда от помощ, я получава, а онзи, който му помага, получава безкрайна признателност, уважение и лично удовлетворение.

Какво преживяват децата с тежки заболявания? (И как да им помогнеш)

Какво преживяват децата с тежки заболявания? (И как да им помогнеш)Само си представи как се чувстват децата, които са принудени да лежат в болница, за да се борят с някое сериозно заболяване. Доста нечестна борба. Каква участ само... Изолирани, изплашени и недоумяващи. Те се изправят пред мъчително, тягостно и болезнено бъдеще.

Как можеш да направиш живота по-добър? (7 Идеи)

Как можеш да направиш живота по-добър? (7 Идеи)Всъщност, това, да бъдеш добър човек, се крие в малките неща. В това, как контактуваш с другите хора, как вършиш работите, с които си се захванал, как се отнасяш към заобикалящата те среда и природата. Не е от значение, колко власт имаш или колко човека контролираш.

Ай Ти Дев Про
Принтинк ЕООД
Паус
Екатерина 2016 ЕООД
Магазини 300
VibeNot

Фондация “ДАРИТЕЛИ БЪЛГАРИЯ” 2019. Всички права запазени

x
Този сайт използва бисквитки. Съгласен съм