Благотворителен базар

Благотворителен базар

Информация за посетители

Всички продукти, предлагани от нашия базар са дарение.

Част от стоките ще бъдат продаване през нашата платформа, като събраните суми, ще бъдат дарени на активните ни кампании.

Част от стоките ще бъдат дарени безвъзмездно на семейства, които имат силна необходимост.

Започнете да пазарувате от ТУК

 

Информация за дарители!

Ако имате запазени дрехи, играчки, уреди или други вещи, които не използвате и искате да дарите, тук е мястото. Можете да ни ги изпратите на адрес

Гр. Варна, ул. Първа №22, офис център "Евксиноград", за фондация "Дарители България".

Ние ще публикуваме всички дарeни стоки в нашата платформа за благотворителен базар.

Сумите от покупките на нашия базар, ще бъдат използвани за дарения към активните ни кампании.

Хранителни продукти и други стоки с краткотраен срок на годност не могат да бъдат приемани!

 

Информация за нуждаещи се

Ако Вие имате нужда от дарение на дрехи или други стоки, може да използвате платформата за да изберете стоките от които се нуждаете.

След това, е необходимо да се свържете с нас на имейл office@dariteli.bg за допълнителни уточнения как да получите нещата които сте избрали безплатно!

 

Изберете нещата от които се нуждаете

БЕЗПЛАТНО ОТ ТУК

 

Последни новини

Иновации в здравеопазването (6 Нововъведения)

Иновации в здравеопазването (6 Нововъведения)Здравеопазването е част от живота ни, която спешно се нуждае от иновации. Сблъскваме се с постоянно покачващи се цени и с не особено задоволителни резултати...

Когато даряваш (Не просто помагаш)

Когато даряваш (Не просто помагаш)При даряването не става въпрос само за подпомагането на индивидуални каузи и идеи, или за спасяването на човешки животи. Набирането на средства има силата да променя света и да го прави едно много по-добро място.

Остави следа и се гордей с това (6 Положителни примера)

Остави следа и се гордей с това (6 Положителни примера)Доброволчеството трябва да се превърне в норма. Този, който има нужда от помощ, я получава, а онзи, който му помага, получава безкрайна признателност, уважение и лично удовлетворение.

Какво преживяват децата с тежки заболявания? (И как да им помогнеш)

Какво преживяват децата с тежки заболявания? (И как да им помогнеш)Само си представи как се чувстват децата, които са принудени да лежат в болница, за да се борят с някое сериозно заболяване. Доста нечестна борба. Каква участ само... Изолирани, изплашени и недоумяващи. Те се изправят пред мъчително, тягостно и болезнено бъдеще.

Как можеш да направиш живота по-добър? (7 Идеи)

Как можеш да направиш живота по-добър? (7 Идеи)Всъщност, това, да бъдеш добър човек, се крие в малките неща. В това, как контактуваш с другите хора, как вършиш работите, с които си се захванал, как се отнасяш към заобикалящата те среда и природата. Не е от значение, колко власт имаш или колко човека контролираш.

Ай Ти Дев Про
Принтинк ЕООД
Паус
Екатерина 2016 ЕООД
Магазини 300
VibeNot

Фондация “ДАРИТЕЛИ БЪЛГАРИЯ” 2019. Всички права запазени

x
Този сайт използва бисквитки. Съгласен съм