Милен Цветков

Обичан и недолюбван, откровено остър, с нюх към истински важните теми – Милен Цветков се изкачва по телевизионната стълбица след Промените... от легендарното предаване "Ку-Ку“. 

От репортер на улицата до водещ на новинарската емисия "По света и у нас“ по Българската национална телевизия и сутрешния блок на Nova "Здравей, България“ – с неподправения си изказ и смело присъствие, Милен Цветков си извоюва място на малкия екран с авторско предаване. 

С няколко принудителни паузи в телевизията "Часът на Милен Цветков“ остава запазената марка на водещия, която той брани в бурите в продължение на 14 години до 2018 г., когато предаването окончателно пада от ефир. Милен Цветков остава на екрана като анализатор по различни теми. С безпощаден език коментираше и политиката. 

И макар че за добрия журналист се съди не по приятелите, а по враговете му, Милен не беше сам в своите битки. 

Милен Цветков е баща на две деца – дъщеря на 24 и син на 8 години. Себе си описваше с хумор и казваше, че е приветлив човек, много толерантен и отстъпчив! В последния си пост в социалните мрежи той пише "Маските са, за да мълчите, а не за да ви пазят!“

Източник: Bulgaria OnAir