За нас

Ние вярваме, че има много хора с добри сърца. Това, че сега сте тук, Ви прави точно такъв човек.

 

„Дарители България“ е платформа, която обединява различни благотворителни кампании на едно място. Тук можете както да направите дарение, така и да потърсите подкрепа.

 

На https://dariteli.bg можете да се обърнете към хората, които имат желание да бъдат полезни и да Ви помогнат в борбата с болестта, а ние ще помогнем за разпространяването на молбата Ви.

 

Ако пък желаете да станете дарител, тук можете да откриете актуалните ни кампании и да изберете онази, за която искате да направите дарение.

 

Платформата ни има една-единствена цел: да подпомага онези, които се нуждаят от финансова и от морална подкрепа.

 

Нашата печалба e в това, да довеждаме кампаниите докрай и да успяваме да радваме всички онези, за здравето на които се опитваме да се борим.

 

За да можем да развиваме „Дарители България“ и за да можем да помагаме на възможно най-много хора, разчитаме на спонсори и на рекламни карета в сайта. Това е начинът, по който съществуваме. Затова не взимаме дори и стотинка от направените дарения по кампаниите.

 

Пълната прозрачност при управлението на дарените суми е приоритет за нас, затова актуализираме и публикуваме всеки дарен, и сътветно, използван лев, за всяка една кампания на платформата ни.

 

Ай Ти Дев Про
Принтинк ЕООД
Паус
Екатерина 2016 ЕООД
Магазини 300
VibeNot

Фондация “ДАРИТЕЛИ БЪЛГАРИЯ” 2019. Всички права запазени

x
Този сайт използва бисквитки. Съгласен съм